tupac amaru shakur

tupac amaru shakur. född som Lesane parish Crooks den 16 juni 1971 east harlem.
tupac blev skjuten 5 gånger rånad i lobbyn i en inspelningstudio i Nwe York. han var nära vän med världs artisten snoop dogg. namnet tupac shakur betyder skinande orm strax efter tupac föddes så ändrade nån hans namn kom inte ihåg vem.
jag har aldrig sett han men känner en snubbe som har det.
han hade ett kaxigt betende och ställde ofta till med bråk. han hann släppa 6 och ett halvt första heter (2pacalypse now/1991) andra heter (strictly 4 my N.I.G.G.A.Z/1993) tredje heter (thug life/1994) fjärde heter (me against the world/1995) hans femte heter (all eyez on me/1996). han startade hiphopdoun thuglife som betyder "gangsterliv"
den 13 september 1996 så hände det en fruktansvärd grej i las vegas tupac blev skjuten av en masskerad man som ingen såg vem det var. tupac och suge knight hade varit i las vegas för att se en boxings match med förredetta boxaren mike taison.
sen efter matchen så skulle dom åka hem i bilen till LA så då sätter dom säg i bilen sen när dom ska köra ut så kommer det en man som riktar pistolen mot pacs huvud.
både pac och sugeknight sitter i bilen som har skört en bit.
tupac dör av att mannen skjuter han med 5 skott i så kallad drive by shooting. det här är sista bilden man har med tupac som kollar ut och sugeknigt brevid tupac som kollar ut och sugeknight som kör.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kör? Det är ju inga nycklar i tändlåset

2011-07-23 @ 23:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0